20
MAR
2015

Elektroniska lås

Posted By :
Comments : 0

 

Elektroniska lås – 100 % kompatibla

Med elektroniska lås blir nyckelhanteringen i fastigheten både säkrare och enklare. Fastighetsboxen öppnas av personliga ”taggar” som enkelt spärras om de tappas bort eller en boende flyttar ut. Våra egna elektroniska lås är, precis som de digitala namnskyltarna, helt trådlösa. Ingen dyr kabeldragning behövs! Istället drivs låsen av batterier med en livslängd på cirka fem år.

 

 

Säkert

De elektroniska låsen sörjer för att post och paket i fastighetsboxen ligger i säkert förvar. Låsen tål tuff behandling och gör att fastighetsboxen blir mer svårforcerad för tjuven tack vare att nyckelhålen försvinner.

Effektivt

Ett elektroniskt låssystem ger stora möjligheter till att spara pengar för fastighetsägare och förvaltare. Med en betydligt enklare och billigare nyckelhantering (taggar istället för mekaniska lås) integreras boxens lås med fastighetens yttre skydd, källarförråd och tvättstuga. Man hanterar och administrerar helt enkelt ett system istället för 4-5. Våra lås är fullt integrerbara med Aptus och RCO. Hör gärna av dig/er till oss om ni har ett annat system och vill ha elektroniska lås till fastighetsboxen.

100 % kompatibla

Har du/ni planer på elektroniska lås vill vi självklart att ni väljer våra egna lås. Samtidigt är det möjligt att kombinera Renz fastighetsboxar och digitala namnskyltar med andra elektroniska lås som tex. Aptus eller Rco.

Möjligheterna är många och vi vill alltid hjälpa till med smidiga, effektiva lösningar.

Hör av er till oss!

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *