10
JUN
2016

Renz Paketbox

Posted By :
Comments : Off

Skicka och ta emot paket från vår nya paketboxanläggning

På mässorna ”arc@work” i Köpenhamn, ”Light + Building” och ”Fensterbauer Frontale” i Tyskland presenterade vi på Renz en stor nyhet: En paketboxanläggning varifrån man både kan sända och ta emot paket.

Paketboxen från Renz är den första i sitt slag. Den nya lösningen har varit en testanläggning i den tyska staden Ostfildern, och resultaten var så överbevisande, att man från Renz sida valde att presentera anläggningen för besökaren på mässorna i Tyskland, båda mässorna under mars månad. Responsen är överväldigande positiv, därför tar vi nu paketboxanläggningen med till vår svenska marknad.

Utställning i Danmark

I Sverige har Renz haft stor framgång med sina fastighetsboxar och serviceboxar, som uteslutande tar emot post och paket, men med den nya paketboxanläggningen där man även kan skicka sina paket, ökar vi servicen så man inte längre behöver involvera andra i pakethanteringen. Med den nya paketboxen hanteras paketen flexibelt, enkelt och säkert. Peter Andersen från Renz i Danmark förklarar:

– På Renz tyska huvudkontor i Kirchberg, har man arbetat målmedvetet på att utveckla en paketbox, som kan underlätta hanteringen av paket. Bara senaste året omsatte svenskarna 50 miljarder kr via e-handel, vilket förväntas öka kommande år. Med vår nya paketboxlösning får kunderna ett mer flexibelt system och minsta möjliga besvär med att både ta emot och sända paket. Paketleverantören lägger paketet i ett lämpligt stort fack och sedan kan paketet hämtas ut direkt av mottagaren, man slipper få en avi dagen efter paketet är framme och man slipper i värsta fall ta bilen till utlämningsstället och man slipper ställa sig i kö för att hämta ut sitt paket.

Individuella lösningar

Bostadsrättsföreningar, kontorsfastigheter egentligen alla som tar emot och sänder paket kommer vara uppenbara användare av den nya lösningen och Peter Andersen avslutar:

– Paketboxanläggningarna är för alla, som vill erbjuda det lilla extra till hyresgästerna eller medarbetarna. Vi har skapat precis den anläggningen som behövs för att göra e-handeln, med alla genererade försändelser, ännu mer effektiv och smidig. Under projekteringsfasen kan vi, i samarbete med arkitekt och/eller byggherre, designa en anläggning som både rymmer den senaste teknologin och samtidigt stödjer de överordnande arkitektoniska linjerna i form av design och materialval. Som den ledande fastighetsboxleverantören i Europa har vi hos Renz oändliga möjligheter att skapa unika, kundanpassade och innovativa lösningar till våra kunder.

Vill ni prova vår nya paketbox?

I april installerar vi den första paketboxen för ett livetest i Danmark. Det sker i Taastrup, där Renz huvudkontor för skandinavien ligger. Vi söker ytterligare en BRF/flerbostadsprojekt, eller en företagspark, som vill medverka på ett test av paketboxen.

Testanläggningen kommer innehålla 10-15 fack till paket, men kan designas och kombineras helt efter just era behov. Installationen ska sättas i bruk efter sommaren 2016, och löper över en testperiod som vi tillsammans definierar.

Är detta något för er?

– kontakta KAM Jonas Samson 072 963 09 90, jos@renz-nordic.se (södra sverige) eller KAM Jonathan Hedlund 070 208 14 44, joh@renz-nordic.se (norra sverige)”

About the Author