19
MAJ
2015

Renz-Nordic

Posted By :
Comments : Off

2010 blev ME-FA en del av Renz Group som är Europas största leverantör och producent av fastighetsboxar och postlådor. Renz Group har sammanlagt 5 fabriker i Europa, vilka uteslutande producerar fastighetsboxar och postlådor i högsta kvalitet.

Som ett led i att integrera de två verksamheterna (ME-FA och Renz) har vi den senaste tiden arbetat med vårt produktutbud till den svenska marknaden och är nu stolta över att kunna presentera ett väldigt starkt produktprogram. Programmet spänner från budgetmodellerna i standardutförande till de kundspecifika ”high end”-produkterna. Alla fastighetsboxar, oavsett om det tidigare var ME-FA eller Renz, blir nu marknadsförda under namnet Renz Nordic i Sverige. Det betyder för dig som kund att du endast vänder dig till en leverantör, Renz Nordic, och inte som tidigare både hos Renz och hos ME-FA för att få överblick över produktutbudet.

Dessutom är vi stolta över att kunna visa vår nya webbplats, som under den närmaste tiden kommer att byggas ut på många olika sätt, med ambitionen att underlätta och förbättra för våra kunder på den svenska marknaden.

Sist men inte minst finner du här på sidan vår helt nya katalog som du antingen kan ladda ned eller beställa via ”kontakt”-formuläret på sidan.

Alla ME-FA’s postlådor och paketpostlådor med tillbehör kommer fortsätta säljas under namnet ME-FA och du hittar dem som vanligt i de flesta välsorterade byggmarknader.

Med vänlig hälsning

Peter Andersen, VD

 

About the Author